Placinta de somon cu legume (preparate din peste)
Pe o tava cu hartie de copt, se aseaza (fara sa se suprapuna) legumele (ardei, morcovi, dovlecei, ceapa, usturoi) bine spalate si taiate bucati mari; se stropesc cu ulei, se presara cu sare si se pun in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pana sunt bine coapte; se scot, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in bucati nu prea mici. Pe o tava cu hartie de copt, se aseaza 400 g foietaj pe care se aseaza somonul (spalat si bine sters cu servete absorbante) , se unge cu Pasta de ardei sau Pasta de ardei copti sau orice pasta de ardei (facuta in casa sau din comert) si se presara cu legumele coapte; pe langa somon se unge bine foietajul cu ou batut,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta