bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Platica cu legume (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se face marinata: se amesteca usturoiul pisat cu zaharul, putina sare, vinul, sosul de soia, sosul de peste, amestecul de condimente, zeama de la lamai. Se cresteaza pielea fileurilor, in zig-zag, facand taieturi putin mai adanci; se freaca cu marinata, avand grija sa intre bine in taieturile pestelui; se lasa sa stea 1 ora; se scoate din marinata, se sterge bine cu un servet de hartie, absorbant si se trece fiecare bucata prin faina; se scutura excesul de faina si se pune cu grija intr-o tigaie sau wok cu uleiul foarte incins; se prajesc cate 2-3' pe fiecare parte si se scot pe hartie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Platica cu legume in vin(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Saramura de platica(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Fasole cu legume(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Rizoto cu legume(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Legume cu sunca(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Samosa cu legume(aperitive)
 
photo
Supa crema de legume(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de legume coapte(supe si ciorbe)