bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu cacao,spuma si glazura (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Galbenusurile se freaca cu zaharul, sarea, untura moale (la temperatura camerei) , cacaoa, 100 ml lapte; se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza; aluatul trebuie sa fie moale, atat cat sa fie intins cu lingura, dar sa nu curga si daca este nevoie se mai pune cate putin lapte pana are consistenta necesara; se rastoarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 20' sau pana este copt aluatul; se lasa sa se raceasca. Intr-o cratita se face glazura: se amesteca 3', pe foc mic, zaharul cu cacaoa si laptele, amestecand mereu; se ia de pe foc, se pune imediat untul si se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura spuma(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo