bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu fructe si crumble (dulciuri)

 
 
 
Daca se folosesc fructe proaspete, se scpala bine, se sterg se curata si se taie felii sau cuburi. Daca se folosesc fructe congelate se lasa sa se dezghete, se pun intr-o strecuratoare apoi pe un servet absorbant. Daca se folosesc din compot se rastoarna intr-o strecuratoare apoi pe un servet absorbant. Daca fructele sunt prea apoase, se presara cu pesmet. Crumble: peste faina se adauga untul rece, taiat cubulete mici, zaharul si se incorporeaza cu degetele, faramitand untul pana se obtine un amestec cu textura nisipoasa, care se pune la frigider pana este gata pandispanul. Pandispan: albusurile se bat spuma cu sarea; se adauga zaharul si se mai mixeaza cateva minute; se adauga pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, mixand dupa fiecare; la final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula si se amesteca usor,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo