bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura cu mousse de cafea-Marius (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, cacaua, praful de copt, albusurile batute; se adauga esenta de vanilie si se rastoarna intr-o tava tapetata; se pune in cuptorul preincalzit, pentru 25'. Cafeaua se dizolva in 4 linguri cu apa fierbinte si se toarna intr-un vas impreuna cu ciocolata rupta; se pune pe foc mic, amestecand mereu pana se topeste ciocolata. Galbenusurile se freaca cu zaharul si vanilia, pana se obtine o spuma, apoi se toarna ciocolata, coniacul si se amesteca totul; se adauga albusurile batute spuma cu zaharul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete pentru sarbatori in familie-Un e-book Sanoma Hearst România

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura Boema(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura "14"(dulciuri)
 
photo
Prajitura Ana(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo