Prajitura cu mousse de cafea-Marius (dulciuri)
Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, cacaua, praful de copt, albusurile batute; se adauga esenta de vanilie si se rastoarna intr-o tava tapetata; se pune in cuptorul preincalzit, pentru 25'. Cafeaua se dizolva in 4 linguri cu apa fierbinte si se toarna intr-un vas impreuna cu ciocolata rupta; se pune pe foc mic, amestecand mereu pana se topeste ciocolata. Galbenusurile se freaca cu zaharul si vanilia, pana se obtine o spuma, apoi se toarna ciocolata, coniacul si se amesteca totul; se adauga albusurile batute spuma cu zaharul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete pentru sarbatori in familie-Un e-book Sanoma Hearst România
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta