Prajitura din aluat fraged cu nuci (dulciuri)
Se incalzeste cuptorul la 165 grade; se coc nucile 7' sau pana devin crocante si aromate; se lasa cuptorul aprins si se racesc nucile, apoi se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu faina si se prelucreaza pana nucile sunt fin macinate; se pune amestecul intr-un castron mare, se adauga faina integrala, zaharul pudra si sarea; se amesteca, se adauga uleiul de nuca, uleiul de masline, coaja de lamaie si esenta de vanilie apoi se amesteca bine; aluatul obtinut se preseaza pe fundul unei tavi de tarta cu diametrul de 23 cm, care are fundul detașabil; cu un cutit ascutit, se taie aluatul in 16 felii, taind aproape pana la fund, dar nu de tot; Se coace 30' sau pana devine crocanta.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta