bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Prajitura "Scufita rosie" (dulciuri)

 
 
 
Blat: se mixeaza ouale cu zaharul, mierea si 1/2 din visinata; se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt, mixand usor; aluatul fluid, obtinut se coace 10' in cuptorul preincalzit la 175 grade (foc mic) , in tava cu hartie de copt; se presara deasupra visinele si se mai coace inca 15'; se lasa la racit in tava, iar cand este complet rece se desprinde hartia si se aseaza pe un platou, stropind-o cu restul de visinata. Crema: se pun pe foc 350 ml lapte si mierea. Zaharul, faina si praful de budinca se omogenizeaza cu 50 ml lapte si se adauga peste laptele fiert; se amesteca pana da in colocot si se ingroasa bine; budinca fierbinte se rastoarna peste branza data prin sita sau mixata (pentru o textura mai fina) si se mixeaza totul impreuna. Se lasa sa se raceasca complet. Se bate frisca cu zaharul praf si se adauga intaritorul; se adauga peste budinca cu branza, amestecand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Prajitura "14"(dulciuri)
 
photo
Prajitura Ana(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo