Prajitura "Scufita rosie" (dulciuri)
Blat: se mixeaza ouale cu zaharul, mierea si 1/2 din visinata; se adauga laptele, uleiul si faina amestecata cu praful de copt, mixand usor; aluatul fluid, obtinut se coace 10' in cuptorul preincalzit la 175 grade (foc mic) , in tava cu hartie de copt; se presara deasupra visinele si se mai coace inca 15'; se lasa la racit in tava, iar cand este complet rece se desprinde hartia si se aseaza pe un platou, stropind-o cu restul de visinata. Crema: se pun pe foc 350 ml lapte si mierea. Zaharul, faina si praful de budinca se omogenizeaza cu 50 ml lapte si se adauga peste laptele fiert; se amesteca pana da in colocot si se ingroasa bine; budinca fierbinte se rastoarna peste branza data prin sita sau mixata (pentru o textura mai fina) si se mixeaza totul impreuna. Se lasa sa se raceasca complet. Se bate frisca cu zaharul praf si se adauga intaritorul; se adauga peste budinca cu branza, amestecand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta