Prajiturele dantelate cu portocale si crema (dulciuri)
Crema de cafea: ciocolata tocata mare, se pune impreuna cu smantana in baine-marie; se adauga cafeaua si se amesteca bine, pana se topeste ciocolata; se lasa sa se raceasca bine, se acopera cu folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 2 ore. Prajiturelele: intr-un castron se amesteca bine: untul, zaharul, coaja si zeama de portocala; se adauga faina si sarea cernute si se omogenizeaza; cu o lingura se pun gramajoare in 2 tavi unse cu unt, la distanta de 7 cm intre ele; se pun maxim 5 intr-o tava; se pun tavile in cuptorul preincalzit, la 150 grade, pentru 10-12', sau pana devin aurii pe margine; se scot repede din cuptor si se ruleaza pe 2 sucitoare unse bine cu unt; se desprind de pe sucitoare si se petrec.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta