bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Praz cu maioneza (aperitive)

 
 
 
Prazul curatat se taie in bucati de 6-7 cm lungime care, apoi, se fierb 50' in apa clocotita, putin sarata, pana se inmoaie bine. Se strecoara si se lasa in strecuratoare pana se racesc; dupa ce se preseaza putin cu mana, ca sa se scurga bine apa, se taie in felii de 1 cm. Maioneza se pregateste cu sau fara smantana, potrivind gustul ca sa fie mai picanta, se adauga marar si patrunjel si se amesteca cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Praz cu unt(garnituri)
 
photo
Praz crocant(garnituri)
 
photo
Praz prajit(garnituri)
 
photo
Praz cu smantana(garnituri)
 
photo
Praz cu alune(garnituri)
 
photo
Praz cu sunca(mancaruri)
 
photo
Praz sote(garnituri)
 
photo
Praz cu rosii(retete de post)
 
photo
Praz sote-2(garnituri)
 
photo
Praz cu masline(retete de post)
 
photo
Praz cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo