bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui crocant,prajit de 2 ori (aperitive)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Puiul transat si bine spalat, se pune intr-o tava cu margini inalte sau un castron mare si peste el se toarna laptele amestecat cu sosul Worcester; se amesteca bucatile de carne sa fie toate bine unse, se aseaza in tava fara sa se suprapuna, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la frigider pentru 4-6 ore. Faina se amesteca cu cimbru, piperul Cayenne, fenicul, boia, chimen, piperul, sarea. Carnea se scoate, se scutura de surplusul de lapte, se trece prin amestecul cu faina si se aseaza pe o farfurie; cand sunt toate gata, se pun in baie de ulei, fara sa se suprapuna si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui prajit(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Pui in bacon(aperitive)
 
photo
 
photo
Pui Kiev(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Pui cu parmezan(mancaruri)
 
photo
Pui a la Kiev(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo