Pui cu otet (mancaruri)
Se dizolva cubul de supa in 250 ml apa calda. In 50 g unt topit si incins, se prajeste puiul taiat in 8 bucati (pe toate partile) ; se scot din cratita si se scurge untul in care s-au prajit; se pun bucatile de pui inapoi in cratita, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate si se toarna deasupra 150 ml supa; se adauga sare, piper si se fierbe 30'; se adauga otetul si se mai fierbe 10'; se scot bucatile de carne, se pun intr-un castron si se pastreaza la cald; se strecoara zeama in care au fiert si se adauga restul de supa, mustarul amestecat cu amidonul; se pune zeama pe foc si se lasa sa se ingroase, amestecand mereu cu o lingura de lemn; cand este gata, se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta