bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui cu otet (mancaruri)

 
 
 
Se dizolva cubul de supa in 250 ml apa calda. In 50 g unt topit si incins, se prajeste puiul taiat in 8 bucati (pe toate partile) ; se scot din cratita si se scurge untul in care s-au prajit; se pun bucatile de pui inapoi in cratita, se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate si se toarna deasupra 150 ml supa; se adauga sare, piper si se fierbe 30'; se adauga otetul si se mai fierbe 10'; se scot bucatile de carne, se pun intr-un castron si se pastreaza la cald; se strecoara zeama in care au fiert si se adauga restul de supa, mustarul amestecat cu amidonul; se pune zeama pe foc si se lasa sa se ingroase, amestecand mereu cu o lingura de lemn; cand este gata, se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui in otet(mancaruri)
 
photo
 
photo
Pui cu ananas(mancaruri)
 
photo
Pui cu bame(mancaruri)
 
photo
 
photo
Pui in aspic(aperitive)
 
photo
 
photo
Pui cu parmezan(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo