Pui cu sos de ciuperci-2 (mancaruri)
Puiul spalat se pune intr-o oala cu zarzavatul pentru supa curatat si spalat; se acopera cu apa, se presara cu sare, piper boabe si se lasa sa dea in clocot; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 12-15', la foc mediu. Intr-o tigaie adanca cu 2 linguri ulei incins, se pune ceapa tocata; se lasa sa se prajeasca 1-2', se adauga usturoiul tocat, tecile de apio taiate marunt si ciupercile; se mai lasa 4-5' sa se caleasca, amestecand din cand in cand; se stinge cu 2-3 polonice de supa de pui (fiarta mai inainte) , se potriveste gustul cu sare, piper macinat si se lasa sa fiarba si sa se ingroase putin; se strecoara printr-o sita si se pune din nou in tigaie cu smantana; se lasa sa mai fiarba 2-3'. Pieptul de pui fiert, cu piele, se scoate de pe os in 2 bucati si se pune la prajit (prima data cu pielea in jos) in 2 linguri ulei incins; cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot si se taie fiecare in cate 3 felii lungi; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta