bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui cu sos de ciuperci-2 (mancaruri)

 
 
 
Puiul spalat se pune intr-o oala cu zarzavatul pentru supa curatat si spalat; se acopera cu apa, se presara cu sare, piper boabe si se lasa sa dea in clocot; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 12-15', la foc mediu. Intr-o tigaie adanca cu 2 linguri ulei incins, se pune ceapa tocata; se lasa sa se prajeasca 1-2', se adauga usturoiul tocat, tecile de apio taiate marunt si ciupercile; se mai lasa 4-5' sa se caleasca, amestecand din cand in cand; se stinge cu 2-3 polonice de supa de pui (fiarta mai inainte) , se potriveste gustul cu sare, piper macinat si se lasa sa fiarba si sa se ingroase putin; se strecoara printr-o sita si se pune din nou in tigaie cu smantana; se lasa sa mai fiarba 2-3'. Pieptul de pui fiert, cu piele, se scoate de pe os in 2 bucati si se pune la prajit (prima data cu pielea in jos) in 2 linguri ulei incins; cand sunt rumenite pe ambele parti, se scot si se taie fiecare in cate 3 felii lungi; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pui cu ciuperci(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo