bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pui Kiev la cuptor (mancaruri)

 
 
 
Untul moale (la temperatura camerei) se amesteca bine cu menta tocata; se fac doua suluri subtiri, care se invelesc in folie alimentara; se pun la congelator pentru 30'. Pieptul de pui se presara cu sare, piper si in fiecare se face cate un orificiu adanc, din latura cea mai ingusta, dar fara a se strapunge complet carnea; in fiecare se pune cate un sul de unt si se dau prin faina, ou batut, pesmet, ou, pesmet; se pun in uleiul incins si se intorc pana se rumenesc pe toate partile; se aseaza pe un gratar care se pune pe o tava (sau intr-o tava cu hartie de copt) si se pun in cuptorul preincalzit,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pui a la Kiev(bucataria franceza)
 
photo
Pui Kiev(mancaruri)
 
photo
 
photo
Pui la cuptor(aperitive)
 
photo
Pui la cuptor-2(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-3(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-4(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo