bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa cu soric,la cuptor (mancaruri)

 
 
 
Pulpa bine curatat si parlita, se aseaza (cu soricul in sus) pe o tava incapatoare, se unge bine cu ulei, pe toata suprafata, se presara cu sare, mult piper si se pune in cuptorul preincalzit, la 220 grade, pentru 20'; se reduce focul la 160 grade si se lasa cateva ore (in functie de marimea pulpei) , pana partea cea mai groasa are 72 grade (masurata cu un termometru de bucatarie) . Se scoate din cuptor, se lasa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pulpa superioara de pui rapida(in maxstone gourmet)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo