bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa de curcan cu cartofi si morcovi (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Intr-un vas mare, se face saramura prin dizolvarea sarii in apa, cantitatea trebuie sa fie suficienta sa acopere carnea; se aseaza pulpa in saramura si se pune vasul la frigider pentru 24 ore; se scoate, se sterge cu servete absorbante, se aseaza (cu pielea in sus) intr-o tava incapatoare, cu margini inalte si se unge bine cu untura; usturoiul curatat si taiat rondele, se aseaza sub si peste carne si se presara deasupra 1 lingura de boia; se acopera cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 50-60'; se scoate, se aseaza alaturi de carne cartofii curatati si taiati rondele, se stropesc cu ulei, se presara cu sare, boia si chimen, se toarna vinul, vermutul, 500 ml apa si se acopera cu folia de aluminiu; se pune in cuptor pentru inca 45'; se scoate, se pun baby-morcovii printre cartofi, se acopera din nou cu aluminiu si se mai pun in cuptor pentru 15-20'; se indeparteaza folia, se mareste focul cuptorului la 220-230 grade si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo