bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa de miel All’Abruzzese (mancaruri)

 
 
 
1) Se taie ceapa nu prea marunt si ardeii in fasii de lungimea unui deget. Se toaca fin ardeiul iute.
2) Se curata usturoiul si lasa cateii intregi. Se condimenteaza bine mielul.
3) Se incalzeste 15 ml ulei intr-o cratita mare si adanca sau o tava de friptura care sa fie destul de mare incat sa incapa in ea piciorul de miel.
4) Se rumeneste bine mielul peste tot apoi se scoate si se inlatura grasimea arsa.
5) Se incalzeste uleiul ramas in care se calesc usor ceapa, ardeii, ardeiul iute, usturioul si tarhonul, la foc mijlociu, amestecand din cand in cand, pana incep sa devina aurii.
6) Se adauga vinul si rosiile, fierte in clocot 10'.
7) Se aseaza carnea de miel peste amestecul de legume si se condimenteaza bine. Se stropeste cu grasime si se acopera cu un capac.
8) Se coace.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo