bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc (mancaruri)

 
 
 
Se spala pulpa de miel, se freaca cu jumatate de lamaie si cu boia de ardei; se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper si sase linguri de ulei de masline; Se amesteca si cu o pensula se unge bine pulpa cu tot sosul; se aseaza intr-o tava in care se pun doua linguri de apa si se frige 2 ore in cuptor incins, avand grija sa fie intoarsa din cand in cand. Separat, rosiile intregi, rotunde se pun intr-o cratita cu 4 linguri de ulei de masline, in care se adauga o crenguta de cimbru, sare si piper; se fierb descoperite la foc potrivit ca sa scada si rosiile sa ramana intregi; cand pulpa este gata, se scoate pe o farfurie tinuta in apa ierbinte si stearsa; se aseaza rosiile de jur-imprejur. Se toarna sosul intr-o sosiera fierbinte, se mai adauga 2-3 linguri de apa clocotita in tava ca sa se desfaca tot sosul si cand se pune la masa, se toarna rachiul de vin.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo