bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpa de porc la cuptor, in stil jamaican (mancaruri)

 
 
 
Se cresteaza pielea de pe pulpa pana in carne; se introduc cuisoarele adanc in crestaturi si se aseaza pulpa intr-o tava de cuptor. Se combina intr-un castronel romul, zaharul, coaja si sucul de limeta, nucsoara, coriandrul, sarea si uleiul, se amesteca bine si se toarna peste carne, directionand mixtura catre crestaturi; se acopera tava si se lasa 3 ore la marinat, la frigider, umezind-o ocazional cu lichid, insistand asupra crestaturilor. Se incalzeste moderat cuptorul si se gateste pulpa de porc la cuptor, neacoperita, timp de 2 ore, umezind-o ocazional cu marinada; se mareste temperatura cuptorului pana la mediu-tare si se gateste pulpa inca 20', lucru care va face pielea crocanta; se scoate carnea din tava si se pune deoparte, la cald; se inlatura grasimea de la suprafata lichidului din tava, se adauga sucul de portocale si se amesteca bine cu lichidul din tava;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retetele lui Radu

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo