bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Pulpe de pui in bere (mancaruri)

 
 
 
Pulpele se pun intr-o punga, deasupra se pune rozmarin, piper si putina bere; se amesteca putin, se toarna restul de bere, se inchide punga ermetic, se pune pe o tava si se da la frigider pentru 3-4 ore. Intr-un castron se amesteca salvia taiata marunt, mustarul, iaurtul, putina sare si piper macinat. Cand carnea s-a marinat, se scoate din punga si se aseaza pe gratarul incins; se stropeste cu putina bere (in care a stat la marinat) ; se intorc de cate 2-3 ori, pe gratar,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Pulpe in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pulpe crocante(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pulpe de broasca a la Provence(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo