bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rata la cuptor-2 (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se presara pielea cu putina sare si se aseaza intr-o tava incapatoare, cu pieptul in sus; se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 220 grade, pentru 1 ora; se indeparteaza folia, se reduce focul la 180-190 grade si se mai lasa 40-60'; se serveste cu piure de cartofi cu salvie sau Cartofi la cuptor cu salvie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Rata la cuptor(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rata cu masline(mancaruri)
 
photo
 
photo
Rata la gratar(mancaruri)
 
photo
Rata cu citrice(mancaruri)
 
photo
Rata pe varza(mancaruri)
 
photo
Rata cu cirese(mancaruri)
 
photo
Rata cu legume(mancaruri)
 
photo
 
photo
Rata cu taitei(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo