bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Risotto cu sepie si scoici (fructe de mare)

 
 
 
Sepie: sepia se pune intr-un vas de sticla si se acopera cu sare; se lasa 1 ora, se spala sub jet de apa rece si se pune intr-o oala cu apa clocotita; se lasa sa fiarba 1 ora; se scurge bine, se lasa sa se raceasca si se taie in felii subtiri. Scoici: scoicile bine spalate, se pun in uleiul incins, impreuna cu usturoiul zdrobit bine; se gatesc pana se deschid scoicile; se adauga supa, se da in clocot si se ia de pe foc; se lasa la racit; se deschid scoicile si se inlatura cochiliile, iar carnea de scoica se pune pe o farfurie, se presara cu sare, piper si se pastreaza acoperita; supa se pastreaza pentru risotto. Risotto: ceapa tocata marunt, se rumeneste putin in untul topit, se adauga sepia taiata bucatele si se prajesc 2'; se pune orezul, se amesteca si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto rosu(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Risotto cu bostan(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo