bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rosii coapte (garnituri)

 
 
 
Se taie capacul rosiilor, se scoate partea verzuie, tare, se pun in tava cu hartie de copt si se pune pe fiecare un amestec de otet acetobalsamic, miere, ulei de masline, sare, piper, iar deasupra pe fiecare rosie se pun si catei de usturoi tocati.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rosii coapte-2(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo