bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada cu limba-Gabi (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Daca se foloseste pui, se taie pe sira spinarii si se dezoseaza; daca se foloseste pulpa de porc se taie gen snitel, adica subtiind carnea fara sa se indeparteze bucati si se bate putin cu ciocanul de carne; limbile se fierb 30-40'si se curata de piele; carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, sare, piper, nucsoara, cili, Amestec de condimente ; cand este omogenizata se pot adauga prunele taiate si se amesteca sau prunele se pot aseza peste carnea tocata cand se aseaza straturile. Carnea de pui (cu pielea in jos) sau porc, se intinde pe planseta, se presara cu putina sare, piper, cili si se intinde carnea tocata si eventual prunele; in mijloc se aseaza limbile (sa nu depaseasca marginile carnii) , se ruleaza si daca este nevoie se coase cu ata de bucatarie sau se prinde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu gem(dulciuri)
 
photo
Rulada cu mac(dulciuri)
 
photo
Rulada de pui(aperitive)
 
photo
Rulada bicolora(dulciuri)
 
photo
Rulada cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu mere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu miere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuca(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuci(dulciuri)
 
photo
Rulada cu spanac(bucataria franceza)
 
photo
Rulada cu sunca(aperitive)