bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada cu spanac,crema de branza si rodie-Marius (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ouale se mixeaza cu 7 linguri crema de branza, apoi sare, piper, faina; cand s-au omogenizat se pune spanacul si se amesteca bine; se toarna in tava (de preferat 35/35 cm) se presara cu o parte (cam 3/4) din semintele de la rodie si se pune in cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 25' sau pana este copt blatul; se unge imediat cu 4 linguri crema de branza, se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu spanac(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada de branza(aperitive)
 
photo
 
photo
Rulada cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo