Rulada de pui cu muschiulet de porc (mancaruri)
Ardeii se coc, se curata de pielita, seminte si cotoare. Puiul se aseaza pe o planseta, se desface ca sa fie cat mai plat, se presara cu sare, piper si pe el se aseaza ardeii copti, apoi carnea de pui tocata si amestecata cu putina sare, piper, peste care se aranjeaza firele de sparanghel, apoi prunele fara samburi si taiate in jumatati iar la sfarsit pe mijloc, se pune muschuiuletul de porc; daca este prea lung, se taie capetele; se presara cu sare, piper si se ruleaza puiul apoi se leaga bine cu o sfoara de bucatarie. Se presara si pe exterior cu sare, piper, se unge cu untura si se aseaza pe o tava adanca; se acopera cu folie de aluminiu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta