bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Rulada din foi de napolitana (retete de post)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se macina (in masina de tocat sau mixer) biscuitii, rahatul si lamaia (intreaga) . 100 ml apa se amesteca cu zaharul, cacaoa, margarina si se pun pe foc mic, pentru 5-6', pana se leaga; se toarna peste amestecul cu biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu gem(dulciuri)
 
photo
Rulada cu mac(dulciuri)
 
photo
Rulada de pui(aperitive)
 
photo
Rulada de pui-2(aperitive)
 
photo
Rulada bicolora(dulciuri)
 
photo
Rulada cu branza(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Rulada cu mere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu miere(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuca(dulciuri)
 
photo
Rulada cu nuci(dulciuri)
 
photo
Rulada cu spanac(bucataria franceza)
 
photo
Rulada cu sunca(aperitive)