Rulouri din piept de rata cu bacon (mancaruri)
Fiecare piept de rata se taie in cate 3 fasii oblice, fiecare cuprinzand si grasime cu piele; se bat putin cu un ciocan de carne, se aseaza in rand cate 3, formand cate o fasie lunga, avand grasimea pe aceeasi parte; se presara cu sare, piper si pe fiecare bucata se aseaza cate o felie de bacon, frunze de busuioc; dintr-un capat incep sa se ruleze, apoi se prind cu betigase de frigarui (sa nu se desfaca) ; cand sunt toate 4 gata, se aseaza intr-o tigaie (ce poate merge apoi in cuptor) incinsa, cu partea cu grasime in jos; se stropesc cu ulei si se prajesc pana sunt rumenite pe ambele parti; se pune tigaia in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 8-10'; se scot din cuptor, apoi rulourile din tigaie si se lasa sa se odihneasca acoperite cu folie de aluminiu. Tigaia cu grasimea ramasa, se incinge, se adauga merele taiate felii si se rumenesc pe toate partile; se sting cu vin, se lasa sa se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta