bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Salata de Boeuf (salate)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece. Cand da in clocot se curata de spuma, se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, pe foc mic, fara sa clocoteasca. Carnea fiarta se taie in cubulete. Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert; se taie in cubulete si se pun intr-un castron cu carnea, se adauga castraveciorii si gogosarul taiati si mazarea. Se sareaza si se adauga o parte de maioneza, 1 lingura de mustar si se amesteca bine. Amestecul se pune pe un platou si se niveleaza. Restul de maioneza se intinde cu un.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Salata boeuf(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo