bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Salata de carne cu legume si ciuperci (salate)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea, morcovii, apio, pastarnacul se fierb in apa cu sare; se scurg si se toaca marunt. Ciupercile proaspete, feliate, se dinstuie pana dispare toata apa lasata; se toaca marunt; daca se folosesc ciuperci din conserva, se scurg bine si se toaca marunt. Cand toate ingredientele sunt reci, se pun intr-un castron impreuna cu muraturile tocate marunt si bine stoarse, se adauga maioneza, mustar (dupa gust).....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Salata de legume cu ton(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo