bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Salata de cartofi si fasole boabe (salate)

 
 
 
Se alege fasolea si se spala; inainte de a fi pusa la fiert, se tine minim 2 ore in apa calduta; se scurge, se pune intr-o oala cu apa rece, cat sa le cuprindă bine si se pune pe foc mic, sa inceapa incet sa fiarba; dupa ce da in clocot, se scurge si se pune din nou pe foc potrivit, cu alta apa fierbinte; se adauga 1 ceapa, morcovul si patrunjelul, frunza de dafin si spre sfarsit se pune sarea; se fierbe pe foc mic, numai astfel boabele raman intregi; cand este gata, se scurge bine, se scoate zarzavatul, foaia de dafin.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Carte bucate Sanda Marin

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo