bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Salata de legume si carne (salate)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Ardeii se coc, se curata, se taie cubulete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare deasa. Castravetii (daca sunt prea acri sau sarati, se folosesc mai putini) , se taie cubulete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intr-o cratita, se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa dea in clocot; se aduna spuma formata si cand nu se mai formeaza, se adauga legumele (morcovi, telina, cartofi, apio) curatate si taiate bucati mari, putina sare, avand grije ca toate sa fie bine acoperite cu apa; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se lasa sa fiarba 30' sau pana sunt toate bine fierte; daca se foloseste mazare congelata, se adauga in apa si se mai fierbe totul inca 5'; se scurge, se lasa sa se racoreasca legumele si se toaca cubulete, apoi se pun intr-un castron mare; se adauga ardeii, maslinele taiate rondele.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Salata de legume cu ton(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo