bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saramura de peste si legume la gratar (preparate din peste)

 
 
 
Intr-o oala mare, se fierb 4 l apa, cu sarea, usturoiul taiat rondele, ardeiul intreg sau crestat. Vanata taiata rondele groase de 3-5 mm, se pune pe gratar impreuna cu conopida desfacuta in buchetele; se intorc pe toate partile si cand au dungi negre (de la gratar) , se pun in apa clocotita, impreuna cu fasolea si cozile de la patrunjel; intre timp pe gratar se coc rosiile taiate pe jumatate si cand sunt facute, se adauga si ele in saramura, peste legume; se lasa sa fiarba 5-6', acoperite, la foc mic apoi se stinge focul. Pestele, presarat cu piper, se prajeste pe gratar, apoi se scoate pe o farfurie. Se iau farfurii adanci, se pune in fiecare cate o portie de legume, formand o gramada,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saramura de peste 2(preparate din peste)
 
photo
Saramura aromata de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste cu maioneza(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de crap(preparate din peste)
 
photo
Saramura de platica(preparate din peste)
 
photo
Saramura de somon(preparate din peste)
 
photo
Saramura de stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura de pastrav-Sorin(preparate din peste)
 
photo
Saramura picanta de pastrav(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Peste cu legume la gratar(preparate din peste)
 
photo
Peste in saramura(preparate din peste)
 
photo
Peste la gratar(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Peste la gratar cu bacon(preparate din peste)
 
photo
Peste cu citronella,la gratar(preparate din peste)
 
photo