bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saramura de platica (preparate din peste)

 
 
 
Se curata pestele de solzi, se scot intestinele, se taie capul si coada, se spala in apa rece si se pune pe un prosop curat pentru a se scurge. Pe aragaz se pune la incins, o tabla, pe care se presara sare, pana la acoperirea intregii suprafete; cand se incinge bine tabla, se ia pestele si se fac crestaturi, cu un cutit bine ascutit la distanta de 2-3 mm, una de alta, perpendiculare, pe toata lungimea pestelui; pestele se tavaleste prin malai si se pune pe tabla incinsa; se coace bine pe ambele parti, se razuieste cu un cutit malaiul ars, se pune pestele intr-o cratita mare, se acopera cu apa, se pune piperul si se pune pe aragaz; se lasa sa dea un colocot;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saramura de crap(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste 2(preparate din peste)
 
photo
Saramura de somon(preparate din peste)
 
photo
Saramura de stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura aromata de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de pastrav-Sorin(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste cu maioneza(preparate din peste)
 
photo
Saramura picanta de pastrav(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Platica cu legume in vin(preparate din peste)
 
photo
Platica cu legume(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crap in saramura(preparate din peste)