bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saramura picanta de pastrav (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Rosiile si ardeii se coc, se curata si se taie. Pastravii se spala, se usuca cu servete absorbante, se ung cu ulei si se presara cu sare; se prajesc pe gratarul incins, cateva minute (depinde de marimea pestilor) , pe fiecare parte; se scot intr-un vas (de preferat de ceramica) . Intr-o cratita, se pun 600 ml apa, 1-2 linguri sare, zaharul, 2-3 linguri ulei, rosiile si ardeii, crengutele de cimbru, foile de dafin, otetul; se da totul in clocot, se adauga usturoiul zdrobit, se amesteca si se toarna peste pastravi; se presara cu patrunjel tocat, se acopera si se lasa minim 15'. Se poate servi cu porumbi fierti, prajiti.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saramura de pastrav-Sorin(preparate din peste)
 
photo
Saramura de crap(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste 2(preparate din peste)
 
photo
Saramura de platica(preparate din peste)
 
photo
Saramura de somon(preparate din peste)
 
photo
Saramura de stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura din stavrid(preparate din peste)
 
photo
Saramura aromata de peste(preparate din peste)
 
photo
Saramura de peste cu maioneza(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pastrav la tigaie,cu capere(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Pastrav rasol(preparate din peste)
 
photo
Pastrav in smantana(preparate din peste)
 
photo
Pastrav cu smantana(preparate din peste)
 
photo