bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Saratele cu carnati (aperitive)

 
 
 
Faina se amesteca cu margarina moale (la temperatura camerei) , 2 oua, otetul, sarea, praful de copt si branza rasa; cand s-a format un aluat, se impacheteaza in folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 12 ore; se amesteca cu carnatii macinati sau mixati in robotul de bucatarie, se framanta din nou si se mai lasa acoperit minim 1 ora; se intinde, se taie in diverse forme,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Saratele(aperitive)
 
photo
Saratele-2(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Saratele sasesti(aperitive)
 
photo
Saratele simple(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carnati prajiti(aperitive)