Saratele cu chimen-2 (aperitive)
Laptele se fierbe. Laptele praf se dizolva in 450 ml apa calduta. Chimenul se amesteca cu sarea.
Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut si se amesteca cu margarina, ouale, sarea si laptele pana se omogenizeaza, apoi se framanta cu faina; se obtine un aluat de consistenta tare, care se lasa 30-40' pe planseta, in repaos, la caldura. Aluatul se intinde cu sucitorul, pe planseta presarata cu faina, in foi cu grosimea de 5 mm; se aseaza in tavi, se ung cu ou batut, se presara chimen si sare; se taie in bucati patrate.....
Drojdia se dizolva cu putin lapte caldut si se amesteca cu margarina, ouale, sarea si laptele pana se omogenizeaza, apoi se framanta cu faina; se obtine un aluat de consistenta tare, care se lasa 30-40' pe planseta, in repaos, la caldura. Aluatul se intinde cu sucitorul, pe planseta presarata cu faina, in foi cu grosimea de 5 mm; se aseaza in tavi, se ung cu ou batut, se presara chimen si sare; se taie in bucati patrate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta