bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sarlota de mandarine cu kiwi (bucataria franceza)

 
 
 
Se inmoaie gelatina 15 minute in apa rece; se pune apoi sa se dizolve in apa calduta impreuna cu zaharul, in alt vas; se adauga la siropul astfel obtinut coaja rasa de la 2 portocale; se storc lamaile si portocalele si se amesteca zeama cu siropul, apoi se trece totul printr-un tifon. Se umezesc peretii si fundul unei forme cu putin sirop si se pune pentru 15 minute la frigider. Se curata de coaja bananele si mandarinele si se taie felii subtiri; se tapeteaza cu ele fundul si peretii formeise toarna restul de sirop peste fructe si se tine forma 6.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Sarlota cu mere(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de kiwi(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo