bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Scaricica la cuptor,in punga (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o tigaie fara grasime se pune chimenul, feniculul, anasonul, cardamomul, tonka si se calesc cateva minute, pana incepe sa se simta aroma semintelor; in tot acest timp se amesteca, ca sa nu se arda. Intr-un vas mare se amesteca toate ingredientele (in afara de scarita) . Intr-o punga pentru cuptor, se pune scaricica si se adauga amestecul, se inchide punga, se amesteca bine, se aseaza pe o tava, se inteapa punga in mai multe locuri, in partea superioara si se pune tava in cuptorul preincalzit, la 140 grade, pentru 4-4.5 ore.
Se poate face si fara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pui la cuptor(aperitive)
 
photo
Pui la cuptor-2(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-3(mancaruri)
 
photo
Pui la cuptor-4(mancaruri)
 
photo
Andive la cuptor(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Bacon la cuptor(garnituri)
 
photo
 
photo
Branza la cuptor(aperitive)
 
photo