bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Snitel de pui marinat in iaurt (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea taiata mai subtire si putin batuta intre 2 folii alimentare, se spala bine si se pune in iaurtul amestecat cu sare, piper; se amesteca bine si se lasa minim 30'; se scot bucatile din iaurt si se trec pe rand prin faina, oua batute, pesmet amestecat cu turmeric, apoi se pun cate 2-3 bucati, intr-o tigaie cu ulei incins (stratul de ulei nu trebuie sa depaseasca 1 cm) ; se reduce focul si se lasa pana se rumenesc; se intorc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Snitel de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel cu pesmet(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Snitel umplut(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel cu mustar(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de burta(aperitive)
 
photo
 
photo
Snitel de porumb(aperitive)
 
photo
Snitel Figaro(mancaruri)
 
photo
Snitel florentin(mancaruri)
 
photo
Snitel in pesmet(aperitive)
 
photo
Snitel Lemberg(mancaruri)