bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de ceapa cu vin-2 (sosuri)

 
 
 
Cepele taiate pestisor se dinstuie, la foc mic, in untul topit; cand s-au inmuiat se sting cu vin si se presara cu sare, piper; se lasa sa fiarba bine, se adauga zeama de lamaie......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Sos de ceapa(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de parmezan si ceapa rosie(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
 
photo