bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de fenicul cu hasme (sosuri)

 
 
 
Se opresc frunzulitele de la fenicul, iar bulbul se taie in jumatate apoi se feliaza si se caleste in uleiul incins, la foc mic; se adauga hasmele taiate pestisor, se presara cu putina sare si se lasa sa se inmoaie bine; se toarna vinul si 70-100 ml apa, se lasa sa dea in clocot si se pune branza faramitata mare, se amesteca usor, se presara cu piper, frunze de busuioc si fenicul taiate mare. Se serveste cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Sos beurre blanc(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos aioli(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos Aioli-2(bucataria franceza)
 
photo
Sos aioli-3(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos alb(sosuri)