bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de paine aromat (sosuri)

 
 
 
Franzela se taie felii, se curata de coaje, se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit, la 120 grade, pentru 30'. Restul ingredientelor se pun intr-o cratita, se lasa sa dea in clocot si sa fiarba 1-2'; se ia de pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa se raceasca; se strecoara, se adauga 30 g pesmet facut din painea coapta si se pune la fiert, amestecand mereu, pana se ingroase putin. Se serveste alaturi de Piept de curcan umplut .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Sos aromat(sosuri)
 
photo
Sos aromat-2(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos aromat cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de paine(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo