bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de piersici si grepfruit (sosuri)

 
 
 
Piersicile se curata de coaja, se scot samburii si pulpa se taie cubulete; se pune intr-un bol. Ceapa se toaca marunt si se pune peste piersici. Grepfruitul se curata de coaja si de pielitele interioare, ramanand doar pulpa, care se taie cubulete si se pune peste piersici si ceapa; se amesteca totul; sucul scurs de la grepfruit, se pune in alt bol si se amesteca cu busuiocul, rozmarinul, mierea, chili,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos aioli(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos Aioli-2(bucataria franceza)
 
photo
Sos aioli-3(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos alb(sosuri)
 
photo
 
photo