bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos de portocale cu capsuni si ouzo (sosuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Coaja portocalie (fara partea alba) de la 1/2 portocala, taiata bucati mari, se pune intr-o cratita, impreuna cu 200 ml apa, mierea, scortisoara si cuisoarele; se lasa sa fiarba 4-6' si se scot aromele (coaja de portocale, scortisoara, cuisoarele) ; se adauga feliile de portocala, fara pielite, impreuna cu zeama lasata, sarea si ouzo; se lasa sa mai fiarba 2-3', apoi se adauga capsunile (intregi daca sunt mici, iar daca sunt mai mari.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de portocale(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos cocktail(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos picant-8(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo