bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos dulce de rubarba (sosuri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Rubarba taiata bucati de 1-1.5 cm se pune intr-o tigaie sau cratita, se acopera cu apa (doar pana la nivelul rubarbei) si se pune pe foc, se adauga zahar, arome (daca se folosesc batoane sau arome nemacinate) si se amesteca; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe 5-15', pana este ca o pasta, amestecand din cand in cand; se scot aromele nemacinate, se adauga aromele praf sau coaje rasa, se amesteca si sosul se poate strecura sau nu; daca se doreste un sos mai gros, dupa ce s-au scos.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo