bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos olandez-2 (bucataria franceza)

 
 
 
Se amesteca galbenusurile cu putina zeama de lamaie si cu 1-2 linguri apa; se pun intr-un vas pe foc si se bat repede cu mixerul pana se ingroasa; se pune vasul pe marginea aragazului si se adauga putin cate putin din untul topit si scurs de apa, apoi se adauga restul de zeama de lamaie, sare si piper. Se tine intr-un vas.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: sosuri.doc

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Sos olandez(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos aioli(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos Aioli-2(bucataria franceza)
 
photo
Sos aioli-3(sosuri)
 
photo
 
photo
Sos alb(sosuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo