bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sos Puttanesca(bucataria italiana) (sosuri)

 
 
 
Se pune uleiul intr-o tigaie la foc mic, se adauga fileurile de ansoa, ceapa si usturoiul tocate; se lasa pana ceapa devine stravezie si se adauga pasta de rosii, rosiile decojite si sfaramate, caperele, maslinele si boiaua; se fierbe la foc mic 10-15'; se potriveste gustul cu sare, piper, se ia de pe foc, se adauga busuiocul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo