bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Spanac cu chimen (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Spanacul spalat si curatat se pune in apa clocotita si se opareste 3-5', in functie de cat de tinere sunt frunzele; se scurge si se toaca. In untul topit se adauga usturoiul zdrobit, semintele de chimen, putina sare si se amesteca putin, pana se simte aroma; se adauga amidonul, se amesteca si se toarna treptat laptele cald, amestecand mereu, sa nu se faca cocoloase; se lasa sa fiarba 2-3', amestecand des, se pune spanacul, se potriveste gustul cu sare, se pune smantana, se amesteca si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Spanac aromat(garnituri)
 
photo
Spanac picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lamaie(garnituri)
 
photo
Spanac cu orez(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lapte(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac dinstuit(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac la cuptor(garnituri)
 
photo
Spanac cu bacon(garnituri)
 
photo
Spanac rapid(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu chifle(bucataria franceza)
 
photo
Spanac cu mazare(garnituri)
 
photo
Spanac cu branza(mancaruri)
 
photo
 
photo
Spanac cu stafide(retete de post)