bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Spanac cu smantana si nucsoara (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Frunzele de spanac curatate si bine spalate, se pun in apa clocotita cu sare si se lasa 2-3'; se scot cu o paleta si se pun imediat in apa rece, de preferat cu gheata si se lasa 5-6', apoi se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Intr-o tigaie mare, cu ulei incins se pune usturoiul taiat rondele (daca se folosesc catei de usturoi, acestia se zdrobesc bine) si se caleste 1'; se stinge cu 350-400 ml lapte si se lasa sa dea in clocot; se adauga amidonul diluat in 2-3 linguri lapte si se amesteca mereu, pana sosul se ingroase; se pune nucsoara, spanacul tocat mai mare sau marunt, dupa preferinta, se lasa sa dea in clocot si se pune spanacul, se amesteca bine si daca estre nevoie se mai toarna.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Spanac la cuptor(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu mazare(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu bacon(garnituri)
 
photo
Spanac rapid(garnituri)
 
photo
Spanac cu stafide(retete de post)
 
photo
 
photo
Spanac cu lamaie(garnituri)
 
photo
Spanac cu orez(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lapte(garnituri)
 
photo
Spanac dinstuit(garnituri)