bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Spanac picant-2 (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Spanacul spalat, curatat, se pune in apa clocotita si se lasa 2-3', se scurge si se toaca (de preferat mai mare) . Usturoiul si ghimbirul rase, se pun in uleiul incins, impreuna cu turmericul, semintele si se prajesc cateva secunde; se pune amidonul, se amesteca si se toarna treptat laptele, pana se face un sos alb mai.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Spanac picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lamaie(garnituri)
 
photo
Spanac cu orez(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu lapte(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac dinstuit(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac la cuptor(garnituri)
 
photo
Spanac cu bacon(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac rapid(garnituri)
 
photo
 
photo
Spanac cu chifle(bucataria franceza)
 
photo
Spanac cu mazare(garnituri)
 
photo
Spanac cu branza(mancaruri)
 
photo
 
photo
Spanac cu stafide(retete de post)